سوالات متداول درباره کربوکسی تراپی

 سوالات متداول درباره کربوکسی تراپی

یکی از راه‌های زیبایی و از بین بردن چین و چروک، کربوکسی تراپی است. حدود ۷۰ سال پیش کشف کردند که با به کارگیری گاز کربن دی اکسید و تزریق آن به بافت پوستی، می‌توانند به جوانسازی پوست کمک کنند. بعد از آن با مطالعات بیشتر پی بردند که تزریق گاز کربن دی اکسید علاوه بر اینکه عوارضی ندارد، بسیاری از مشکلات پوستی را برطرف می‌کند. به طور کل مراجعین قبل از انجام تزریق با سوالاتی مواجه می‌شوند پاسخ دادن به این سوالات کمک می‌کند تا در انجام عمل آگاهانه تصمیم بگیرند و مواردی را قبل یا بعد از انجام آن رعایت کنند.

 کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی به عنوان یکی از روش‌های جوانسازی پوست از محبوبیت زیادی برخوردار است. قبل از انجام این عمل، افراد با سوالات زیادی روبرو می‌شوند‌. آنها می‌خواهند از روند عمل، نتیجه نهایی، عوارض، اقدامات قبل و بعد اطلاع داشته باشند. در این باره ما در کلینیک دکتر خانیان به معمول ترین سوالات معالجان پاسخ می‌دهیم تا با خیال راحت نسبت به انجام این عمل اقدام کنید.

 مدت زمان نقاهت کربوکسی تراپی چقدر است؟

معالجان برای اینکه ماندگاری عمل کربوکسی تراپی، افزایش یابد و دچار عوارض و مشکلات نشوند، باید مواردی را رعایت کنند. از جمله آن رعایت مواردی در طی دوره نقاهت است. دوره نقاهت کربوکسی تراپی کوتاه بوده و برطرف شدن ورم، قرمزی و خارش با مصرف داروهای تجویزی پزشک و رعایت نکات، امکان پذیر است.  حتماً قبل از انجام عمل به حمام بروید. چرا که حمام، استخر و شنا از ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از انجام کربوکسی تراپی ممنوع است. بعد از طی شدن حداکثر ۴۸ ساعت ورم و التهاب کاهش پیدا می‌کند. البته برای کربوکسی تراپی پلک توصیه می‌شود که قبل از تزریق نیز به پلک خود آب نزنید.

 سوالات متداول درباره کربوکسی تراپی

 تعداد جلسات کربوکسی تراپی چقدر است؟

تعداد جلسات بسته به نظر پزشک در هر فرد متفاوت است. توجه داشته باشید که نتایج ناشی از کربوکسی تراپی دائمی نیست و بعد از گذشت مدت زمان مقرر باید نسبت به تمدید آن اقدام شود. پزشک با بررسی نتایج، واکنش بدن، متابولیسم شخص و ناحیه تحت درمان، تعداد جلسات را مقرر می‌کند. برای از بین بردن چین و چروک سطحی، حداقل چهار جلسه مراجعه نیاز است و برای از بین بردن چربی موضعی،  درمان سیاهی و کبودی چشم و جوانسازی باید جلسات بیشتری طی شود که گاهی به ۱۰ تا ۱۵ جلسه هم‌می‌رسد.

 بعد از کربوکسی تراپی چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

عمل کربوکسی تراپی یک نوع عمل زیبایی بی دردسر است که کمتر از ۳۰ دقیقه با بی حسی انجام می‌شود. هرچند این عمل دردسری برایتان ایجاد نمی‌کند، اما بی‌توجهی به اقدامات قبل و بعد از تزریق، می‌تواند دردسرساز شود. رعایت این اقدامات برای تمام مراجعین الزامی بوده و برای داشتن تجربه شیرینی از کربوکسی تراپی، باید این نکات را رعایت کنید.

  • قبل از عمل حتماً با پزشک مشورت کنید بیماری‌های زمینه‌ای را بازگو کنید و تمام داروهایی که مصرف می‌کنید را به پزشک معالج اطلاع دهید.
  • قبل از حضور برای انجام تزریق حتماً به حمام بروید چرا که بعد از تزریق هرگونه برخورد موضع با آب به مدت دو روز ممنوع است.
  • تا جایی که ممکن است در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید و در صورت قرارگیری از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

 کربوکسی تراپی برای چه کسانی ممنوع است؟

معمولا تمامی مراجعین از انجام کربوکسی تراپی راضی هستند. اما به طور کل افرادی که کربوکسی تراپی برایشان ممنوع و خطرناک است، نباید هیچوقت سراغ این عمل زیبایی بروند :

  • خانم‌هایی که باردار و یا شیرده هستند.
  • کسانی که دچار بیماری‌های مغزی هستند یا به تازگی دچار سکته مغزی شدند.
  • انجام عمل برای بیمارانی با مشکل قلبی ممنوع است.
  • افرادی که فشار خون بالا دارند.
  • بیمارانی که مشکل ریوی و تنفسی شدیدی دارند.
  • بیماران کلیوی و دیالیزی نباید کربوکسی تراپی انجام دهند.
  • افراد دیابتی نیز با انجام این عمل دچار مشکل می‌شوند.

 آیا گاز دی اکسید کربن سمی است؟

گاز دی اکسید کربن به طور معمول از بدن دفع می‌شود. ریه کربن دی اکسید را از خون گرفته و به جای آن به خون اکسیژن می‌دهد. وجود مقدار زیادی گاز دی اکسید کربن، سبب قرار گرفتن شخص در معرض افزایش گردش خون می‌شود. به همین دلیل بوده که در کربوکسی‌تراپی، گاز دی اکسید کربن را تزریق می‌کنند. درواقع این گاز در گروه گازهای غیر سمی و بی اثر قرار می‌گیرد و حتی در دوزهای بالا سبب انسداد شریان‌ها نمی‌شود.

 کاربردهای انجام کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی نام پزشکی تزریق گاز دی اکسید کربن است که مزایای زیادی دارد. معالج با انجام این عمل زیبایی می‌تواند به جوانسازی پوست خود کمک کند. جالب اینجاست که عمل کربوکسی تراپی فقط به جوانسازی ختم نمی‌شود، بلکه انواع کربوکسی تراپی هستند که به زیبایی و برطرف کردن مشکلات کمک می‌کنند:

  • کربوکسی تراپی صورت: رفع لکه و چین و چروک سطحی پوست، از بین بردن شلی پوست و غبغب
  • کربوکسی تراپی زیر چشم: رفع سیاهی و گودی زیر چشم
  • کربوکسی تراپی شکم: از بین بردن ترک‌های پوستی به ویژه بعد از بارداری
  • کربوکسی تراپی پوست: درمان بیماری پوستی پسوریازیس و کمک به جوانسازی آن

هزینه کربوکسی تراپی چقدر است؟

بسته به مهارت پزشک و تجربه وی، خدمات ارائه شده به معالج و محل درمان، هزینه یی برای کربوکسی تراپی در نظر گرفته می‌شود. نسبت هزینه کربوکسی تراپی نسبت به سایر عمل‌های زیبایی بسیار کمتر است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره کربوکسی تراپی و اطلاع از هزینه انجام آن با بخش پذیرش کلینیک تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید